Get Adobe Flash player

 

Παγκόσμια Ημέρα Νερού στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

Η Περιβαλλοντική Ομάδας της Δ΄ τάξης του 12ου Δημ. Σχ. Αγρινίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού (22 Μαρτίου), πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία , εκδήλωση, την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 και ώρα 10:00πμ. , στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου.

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η καθηγήτρια, ειδικευμένη στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, κ. Σώνια Λειβαδίτη που παρουσίασε το θέμα: «Υδάτινες Διαδρομές της Αιτωλοακαρνανίας».

Οι μαθητές παρουσίασαν με ποιήματα , κολάζ, ζωγραφιές, κείμενα ,διαλόγους, χορογραφίες και τραγούδια ,το Πρόγραμμα  Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που σχετίζεται με την εξοικονόμηση του πολύτιμου αγαθού της Ζωής που είναι το Νερό, καθώς και τα Υδάτινα Οικοσυστήματα του τόπου μας, που τόσο πλουσιοπάροχα μας χάρισε η φύση και έχουμε χρέος να τα προστατεύσουμε .

Συντελεστές της εκδήλωσης ήταν ο Γυμναστής και Υποδιευθυντής  του Σχολείου Ηλίας Κυρίος, οι Δάσκαλοι της Δ΄ τάξης Αθανάσιος Κορδολαίμης  και Κατερίνα Μακρή , ο Μουσικός του Σχολείου Ανδρέας Λανάρας ,οι Εκπαιδευτικοί των Εικαστικών Αθηνά Τσιόντζου και Μαρίνα Κουτσοσπύρου και ο εκπαιδευτικός Πληροφορικής Κώστας Μέντζος. Εμψυχωτής του Προγράμματος είναι ο Διευθυντής του Σχολείου Φώτης Χριστοδούλου. 

Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Ρήγας Κων/νος, το προεδρείο του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου και πολλοί γονείς.