Get Adobe Flash player

 

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας αδέσποτων ζώων στις 4 Απριλίου 2015 το Σχολείο μας , ο Δήμος Αγρινίου και η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Αιτωλ/νίας συνδιοργάνωσαν εκδήλωση την Πέμπτη 2/4/2015 στο 12o Δημοτικό σχολείο Αγρινίου ( ώρα 10 π.μ.)

Στην εκδήλωση  συμμετείχαν ως ομιλητές  ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, κος Νίκος Γκρίζης, ο Αντιδήμαρχος Toπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, κος Γιώργος Μελιάδης, η κα Βάσω Καραπαπά, Προϊσταμένη Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου Αγρινίου, ο κος Θεόδωρος Τσιλίκας, υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Κτηνίατρος, Αλέξανδρος Αλεξανδρόπουλος και η πρόεδρος της Φιλοζωικής Οργάνωσης  Αγρινίου κα Βούλα Αναγνωστοπούλου. Επίσης ιδιαίτερη απήχηση είχε στα παιδιά ο σκύλος του Εκπαιδευτή σκύλων κ. Μπιτσικώκου Κων/νου.

Η Εκδήλωση έγινε στο Πλαίσιο του Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ,  που υλοποιεί η Α΄ τάξη με θέμα τα Ζώα, με υπεύθυνες τις δασκάλες Ανθή Γεωργιάδη και Άννα Παναγιοτοπούλου, και οι μικροί μαθητές παρουσίασαν την πλούσια δράση τους, δείχνοντας την αγάπη τους για τα ζώα.